Menü

Kezdőoldal

Rólam

Weboldalkészítés

Munkáim

Blog

Kapcsolat

Közösségi

3 tipp Gmail-t használóknak

Gmail levelezés egyszerűsítése, gyors alapbeállítások

Gmail levelezés beállítása, amelyeket nagyon hasznosnak tartok. Könnyen beállítható, nem kell sokat vacakolni vele.:)

 • Küldés visszavonása:

  ha sikerült már elküldened egy levelet amit még nem fejeztél be, vagy az elküldés pillanatában eszedbe jutott még valami. Beállítása: Jobb felső sarok fogaskerék ikon lenyit » Beállítások menüpont » Megjelenő oldalon (ez az Általános fül) kb. tizedik lehetőség a Küldés visszavonása pipa (esetleg a 10 mp-et is módosíthatjuk).

  visszavonas

 

 • Beszélgetési nézet kikapcsolása:

  ha az idegeidre megy a „felfűzött” levelek közt a keresgélés. Beállítása: Jobb felső sarok fogaskerék ikon lenyit » Beállítások menüpont » Megjelenő oldalon (ez az Általános fül) hetedik menüpont a Beszélgetési nézet » kattintás a Beszélgetési nézet kikapcsolása pontra.

 

 • Aláírás minden kimenő levél végére:

  elköszönés, aláírás, elérhetőségek formázva. Beállítása: Jobb felső sarok fogaskerék ikon lenyit » Beállítások menüpont » Megjelenő oldalon (ez az Általános fül) görgess lefelé » Aláírás menüpontban a szövegszerkesztőbe kattintani és kialakítani az aláírást. Ha itt hozzáadsz egy aláírást, akkor a rendszer automatikusan ezt az aláírást fűzi hozzá a Gmail alkalmazásból küldött e-mailekhez, hacsak nem állítottál be külön mobilaláírást helyette.alairas

Ha van neked is tipped, akkor írd ide kommentben:

Kelemen Zsuzsi

Kelemen Zsuzsi

Bitmami

Kelemen Zsuzsi vagyok a bitmami.hu üzemeltetője.

Weboldalakat, honlapokat készítek Egerben. Milyet? WordPress alapú mobilbarát oldalakat, amit magad is tudsz majd kezelni. Vállalom wordpress alapú weboldal karbantartását, keresőoptimalizálását, tartalomfejlesztését. Webáruház érdekel? Segítek webshop programot választani, webáruház üzemeltetéssel is foglalkozom.

Erősségem a "gazdagmamis" honlapok készítése!

Elérhetőségeim:

Telefon: +36 30 349 1799

Email: info@bitmami.hu

Őket ajánlom

Elegant Themes wp sablonok Hírlevélküldés